Wie wij zijn? Wij zijn het Nicky's team, aangenaam.

Ik ben de Nicole de eigenaresse. In 1992 ben ik deze grote cupmaten winkel begonnen, met een klein winkeltje van 32 vierkante meter. Inmiddels mag ik mij de grootste lingerie speciaalzaak voor een (cup) maat meer noemen in de Benelux. In deze jaren is het winkelvloer oppervlakte 10x zo groot geworden en is ook mijn collectie en team groter geworden. Van de 10 klanten die hier voor het eerst binnenkomen, dragen er 8 de verkeerde maat. Het geeft mij veel voldoening om deze dames met de juiste maat de deur uit te laten gaan. Met een goede ondersteuning van de borsten zit namelijk niet alleen je kleding veel mooier maar je houding wordt ook beter wat kan resulteren in minder rugklachten, schouder en nekklachten hebt. Mijn specialisme is badkleding, het hele jaar door hebben we tussen de 800 tot 1000 stuks hangen. Keus genoeg of je nou een bikini, tankini of badpak wil. Kom naar de winkel en laat je door mij of één van mijn lingerie stylistes een fitting geven.

 

Ik ben Angelika en al heel wat jaar werkzaam bij Nicky's Lingerie en nog steeds met veel plezier. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.

 

 

 

 

Ik ben Mandy en werk sinds september 2021 met veel plezier bij Nicky's Lingerie. Je komt mij tegen op dinsdag, woensdag en zaterdag.
Zelf ben ik bekend met een grote maat en weet als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste bh te vinden. Ik help je daar graag bij. Samen gaan we kijken wat bij jou past en wat lekker zit.

 

 

 

Hoi ik ben Cindy , vanaf Oktober 2023 ben ik werkzaam bij Nicky's. Met een grote liefde voor mode past het lingerie vak erg goed bij mij. Ik vind het geweldig om er voor te zorgen dat iedere klant tevreden, gelukkig en met zekerheid de deur uit loopt, een passende lingerie set doet namelijk echt wonderen. Je kan mij tegen komen op de woensdag, donderdag en vrijdag.

graag tot ziens!   

 

 

Ik ben Hèlen en werk sinds januari 2023 bij Nicky's. Ik ben er op de dinsdagen. Je zult mij niet zoveel zien in de winkel omdat ik op kantoor zorg voor de webshop, bestellingen, nieuwsbrief etc. Ruim 20 jaar geleden heb ik ook al bij Nicky's gewerkt op de zaterdag, nog op het oude adres ;-). En...al die jaren ben ik zelf ook klant geweest. Enorm leuk om nu achter de schermen aan de slag te zijn.

 

To Top