Retourneren

 
Ruilen en retournerenAanbieden voor retour?

Je kunt je webwinkel bestelling retourneren via PostNL of een andere verzender. Je betaalt dan het normale tarief van de gekozen vervoerder.
Het retouradres is:

Nicky's Lingerie
Kruisstraat 65A
5612CD EindhovenAansprakelijkheid

Mocht een pakket kwijtraken of beschadigd raken, dan is de verzender alleen aansprakelijk te stellen als je jouw pakket aangetekend of met Verzekerservice hebt verstuurd. Het verzenden van het pakket voor het reguliere bedrag valt daar buiten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van een pakket én voor de bewijslast. Nicky's Lingerie is niet aansprakelijk voor de retourzending op grond van artikel 7:11 lid 4 Burgerlijk Wetboek.

Retourneren in onze winkel

Je kunt er ook voor kiezen om je webwinkel bestelling te retourneren in de winkel. Dat is gratis en je kunt eventueel rondneuzen voor een vervangend artikel. Het aankoopbedrag van je retouren krijg je altijd teruggestort op je rekening, wij geven geen contant geld terug.

Kan ik mijn webwinkel bestelling ook ruilen?

Als je een webwinkel artikel wilt ruilen moet je online een nieuwe bestelling plaatsen of een aankoop doen in onze winkel. Aankopen gedaan in onze fysieke winkel mogen niet geruild worden!

Voorwaarden

  • Binnen 14 dagen na ontvangst moet je ons laten weten van de koop (gedaan in de webwinkel) af te willen zien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.
  • De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle labels en tags zijn indien redelijkerwijs mogelijk nog bevestigd.
  • Panty's en kousen kunnen om redenen van hygiëne niet geretourneerd worden indien de verzegeling is verbroken na levering.

 

Garantie

 
Op de beugel van een bh zit ca 9 maanden garantie. Indien een beugel breekt binnen 9 maanden dan kunt u de bh bij ons inleveren en zorgen wij dat deze kosteloos vervangen wordt. Is de bh langer dan negen maanden geleden gekocht dan kunnen wij deze helaas niet vervangen. Ook niet tegen betaling.
 
To Top