Media

Radio RTV Horizon
Op 29 november 2020 was Nicole op de radio om te vertellen over onze oude BH inruilactie die wij regelmatig organiseren ten bate van de Kledingbank Eindhoven. Luister hier De show van de Radio terug van 29 november 11.00 uur. Je hoort Nicole vanaf minuut 31.28 
 
https://www.rtvhorizon.nl/?page_id=59932  
 
Radio Funx
Op 8 oktober werd Nicole geïnterviewd door radio Funx over het onderwerp 'Waarom zijn bh's zo duur?' Via deze link kun je het fragment terugluisteren.
 
 
Swim and Lingerie Award
In 2019 won Nicky's Lingerie de internationale Swim And Lingerie Award in Parijs. Zij behoort hiermee tot de 12 beste en meestruim gesorteerde badkledingcollectie van Europa! Dat was een feestje!
Swim and Lingerie Award
 
Blog Wondervol
In 2018 schreef Wondervol met medewerking van Nicole een blog over de badmodetrends van dat jaar.
 
 
Blog Wondervol
 
 
In 2016 schreef Wondervol een blog over de grote collectie badmode van Nicole. Fe grootste collectie van de Benelux.
 
 
Blog Wondervol
 
In 2015 schreef Wondervol met hulp van Nicole een blog waarom een BH zo duur is.
 
 
RTL Lifestyle Experience
Op 21 december 2015 was Nicole te gast bij Lifestyle Experience om te vertellen over haar lingerie speciaalzaak voor de grotere (cup)maat.
 
RTL lifestyle lingerie special
 
Blog Wondervol
Eind 2014 verhuisde Nicky's lingerie naar een groter pand. 320m2, en daarmee de grootste lingerie speciaalzaak voor een grotere (cup)maat. Wondervol schreef er een blog over die u hier kunt lezen.
 
 
Vrouw Telegraaf
Op 9 december 2013 stond er een interview in Vrouw van Telegraaf over de unieke collectie van Nicky's Lingerie die gaat /m cupmaat N!
 
Telegraaf vrouw lingerie special
 
NRC
Op 17 december 1998 stond er een artikel in het NRC over vrouwenmode voor grote maten. Nicole was erbij om input te geven over dit onderwerp.
 
To Top