Betalingsmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Deelnemende banken aan het iDEAL systeem zijn onder meer ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS en Knab. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Bancontact/MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact veilig en eenvoudig online betalingen verrichten.

 

Paypal

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode die gekoppeld is aan uw e-mailadres. Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heeft u een PayPal account dan kunt u met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons betalen. Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal rekening/account nodig, u kunt uw PayPal rekening openen op: www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor bedrijven, consumenten, stichtingen,etc. Heeft u geen internetbankieren maar wel een PayPal rekening, dan is onze betaalmethode PayPal voor u wellicht de perfecte betaalmethode om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk uw bestelling af te rekenen.

 

CreditCard

Wij accepteren nagenoeg alle gangbare creditcards zoals Mastercard, Visa, American Express en Maestro.

 

Kadobon

Deze kunt u bij betaling aan de kassa inwisselen. Helaas (nog) niet in de webwinkel. Als het bedrag op uw kadobon hoger is dan uw aankoop dan schrijven wij een nieuwe kadobon uit met daarop het resterende bedrag.
 
 

Spaarpunten stenen winkel

 
U kunt op elk gewenst moment uw spaarpunten inleveren tegen direct korting op uw aankoop. Spaarpunten worden bijgehouden in ons klantenbestand. U kunt uw saldo op elk gewenst moment bij ons opvragen. Spaarpunten hebben
geen verloopdatum.  Deze punten zijn (nog) niet gekoppeld aan de spaarpunten in onze webwinkel.
 
 

Spaarpunten webwinkel

 
Heeft u een online account dan kunt u onder het kopje spaarpunten uw huidige saldo zien. Spaarpunten hebben geen verloopdatum. Deze punten zijn (nog) niet gekoppeld aan de spaarpunten in onze stenen winkel.

 

To Top