Wie wij zijn? Wij zijn het Nicky's team, aangenaam.

Ik ben de baas.

 

 

 

 

 

Ik ben al zes jaar werkzaam bij Nicky's Lingerie en nog steeds met veel plezier. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.

 

 

 

 

Met veel plezier kocht ik al zo'n 20 jaar mijn lingerie bij Nicky's Lingerie. Ik werk er nu 2 jaar en heb het erg naar mijn zin. Ik ervaar het als leuk maar ook heel dankbaar werk. Wij verkopen niet alleen maar lingerie. Wij helpen dames met het kopen van de juiste lingerie! Lingerie die goed aansluit op het lichaam, functioneel is, bestaat uit mooie materialen met een passende uitstraling geeft vrouwen zelfvertrouwen. Ik zie het gebeuren in de paskamers en het is mooi om te zien hoe blij en zelfverzekerd onze klanten met hun aankopen de deur uit gaan. Daar word ik dan ook weer blij van!

 

 

Ik werk al 15 jaar bij Nicky's Lingerie en met heel veel plezier. Ik vind het ontzettend fijn om de dames persoonlijk te adviseren en bij te staan in hun keuze. Het is onze taak om goed te luisteren naar wat de verwachtingen zijn en die zoveel mogelijk te beantwoorden. Als onze klanten blij en tevreden de winkel uitgaan dan krijg ik daar positieve energie van.

 

 

 

Toen ik 20 jaar jong was, kwam ik voor het eerst bij Nicky's Lingerie. Na een paar minuten was het duidelijk: net als veel dames droeg ik een te grote omvang en een te kleine cup. Simpelweg omdat ze de juiste maat niet hebben bij de niet gespecialiseerde lingeriezaken. Nu zijn we 25 jaar verder en ben ik ontzettend blij dat ik andere dames mag adviseren. Want een mooie bh doet zoveel voor het zelfvertrouwen en de uitstraling van een vrouw.

 

To Top